Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Haldens Roklub  stiftet 24. August 1908. Meldem av Norges Idrettsforbund.

Vårløsning...

Vårløsning...

En av de strengeste vinterne vi har opplevd på lenge har endelig sluppet taket. Isen har gått på Idefjorden, og rotreningen har kommet i gang på vannet. Tidlig i april må roerne fortsatt smyge seg fram mellom isflakene...

Det har vært gjennomført mye bra trening på roklubben i vinter. Mye snø i marka har gitt muligheter for mye god skitrening. Det har vært arrangert fire treningssamlinger i regi av rokretsen i vinter. Østfoldroerne var blant annet i Halden for å løpe bakkeløp i desember. I januar var vi i Fredrikstad for trening og testing i romaskin, i februar var det skisamling i Ås og Moss var vertskap for påskesamlingen med trening på vannet.

Regattasesongen starter tidlig i år med første regatta på Stokkavannet i Stavanger allerede 24. og 25. april. Haldens Roklub vil være representert i junior singelsculler og på kretslag for juniorer i dobbelfirer.

Det blir gjennomført roskole også i år - oppstart er 21. april med orienteringsmøte og omvisning for deltakere og foresatte i roklubbens lokaler på Sørhalden. Vi håper på god deltakelse også i år og det har meldt seg noen deltakere.

Vi ser fram til en ny og givende rosesong!!


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Haldens Roklub