Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Haldens Roklub  stiftet 24. August 1908. Meldem av Norges Idrettsforbund.

Årungenregattaen 2019

Årungenregattaen 2019

Årungenregattaen 2019 ble arrangert NSR gikk av 11 til 12 Mai. 3 Roere fra Haldens roklub deltok.

Lørdag

I junior A klassen deltok Haakon Borge i singel sculler. Det var hele 44 roere i Junior A klassen herrer. Haakon som har vært preget av skade store deler av vinter endte i ett tøft forsøksheat. Haakon var i det første heatet i junior klassen, det skulle vise seg å bli hardt og kom dessverre ikke videre til kvartfinale. Derimot så fikk han 15 beste tid i forsøket.

Petter Kildebo deltok i Herrer Senior åpen i singel sculler. Her var det prestisje deltakelse fra Sveriges og Norges Elite roere, inkludert Verdensmester Kjetil Borch som Petter møtte i sitt forsøk. Bare de 2 beste gikk videre. Dessverre kom ikke studenten videre. 

Thomas Furuvarp Deltok i Herrer Senior lettvekt. Mange lettvektere sliter noen ganger å holde seg under maks grensa for vekt i lettvekt (72,5 kg). Furuvarp var derimot den letteste av alle lettvekterene under veiing. Løpet til thomas var tungt og han endte opp i B finalen hvor han kom på andre plass. 

 Søndag 

Søndag var en kald dag, men både Haakon og Thomas gikk ut i singel for å ro forsøk tidlig på dagen. 

Det viste seg å bli tøffe forhold på Årungen, en følgebåt  (dommerbåt) sank på grunn av høye bølger. Både Thomas og Haakon klarte å fullførere sine løp.

Haakon var utrolig rask i dag og vandt sitt heat med over 20 sekunder til neste mann og fjerde beste tid av alle junior A utøverne. 

Thomas ble sterkt preget av de klade forholdene og fokuserte bare på å komme seg i live inn på land igjen. Noe han så vidt klarte. 

Flere utøvere slet med hypotermia symptomer grunnet de klade forhodene på i lufta og i vann. Det ble dermed bestemt at regattaen skulle avlyses. Dermed fikk ikke Petter Kildebo rodd i sitt løp HS -4 som var senere på dagen. 

Noen av gutta var veldig glad for at regattaen ble avlyst. Med under 10 grader i vannet så er det forstårlig. Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Haldens Roklub