Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Haldens Roklub  stiftet 24. August 1908. Meldem av Norges Idrettsforbund.

Styret i Haldens Roklub 2018

Leder: Eivind Hansen

e-mail: eivhan@gmail.com

Nestleder: Roy Bjørnstad

Sekretær: Melinda Damgård

Rosjef: Oskar van Etten Jarem

e-mail: oskarvanetten@gmail.com

Kasserer: Bernt Haugen

e-mail: bernhaug@online.no

Styremedlem: Hans-Petter Borge
Styremedlem: Inger Geilte Midttun
Ungdomsmedlem: Thomas Furuvarp
Varamedlem:  Hanne Eriksen
Varamedlem: Marion De Graaf
Revisorer: Vidar Lian

Revisorer: Thor Edquist

Krav om politiattest i Haldens Roklub

Styret i Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske komité (NIF) vedtok 10. mars 2008 at hele den norske idrett skal kreve politiattest for å hindre seksuelle overgrep mot barn.

Ordningen gjelder for alle som skal utføre oppgaver som i vesentlig grad innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming. Ordningen trådte i kraft 1. januar 2009.

I Haldens Roklub blir ordningen håndtert på følgende måte:

Alle som skal utføre oppgaver for klubben som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming skal fremskaffe politiattest.

Dette gjøres i samråd med:

• Rosjef : Oskar van Etten Jarem

Begge representanter har taushetsplikt overfor uvedkommende når det gjelder de opplysninger de får kjennskap til.

Politiattesten inneholder kun opplysninger om personen for tiden er siktet/tiltalt eller tidligere ilagt forelegg/dømt for brudd på bestemmelser i straffeloven om seksualforbrytelser overfor barn. Haldens Roklub har ikke anledning til å be personen om å innhente politiattest for andre straffbare forhold.